Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık karınin yeğleme edilir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin yer çabucak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Başkaca bina içinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine ket olabilir.

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) anayasa amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide binalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki tütün, yangın, doğal gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu negatif koşulların vesair katlara intikalini kösteklemek yahut olabilir olduğu kadar geciktirmektir.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu hatmızda;

Yangın bapları olarak da aşina ivedi çıkış baplarının ne malzemeden binalması gerektiği, ne konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine derece metanet seviyeleri daima belli başlı standartlar gözetilerek yapılmalıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa hariçya, dışarıdan serlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini istanbul Yangın kapısı fiyatları önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve nâre dayanıklı kadeh takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Ancak hordaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Projeye en müsait Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı çın haydi haydi oluşturulan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page